Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 вересня 2021 р. Всi новини

Сергій Шкарлет привітав першокурсників НАУ з початком навчального року

 

30 серпня 2021 року, за участю Міністра освіти і науки України в Національному авіаційному університеті відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти.

Участь у заході також взяли члени Кабінету Міністрів України, народні депутати, освітяни, керівники авіаційних державних підприємств та інші.

Як зазначив ректор НАУ Максим Луцький, родина університету збільшилася цього року майже на 5000 здобувачів освіти.

«Бажаю кожному студенту, який обрав Національний авіаційний університет як омріяний заклад освіти, успішно пройти марафон навчання. НАУ – важлива складова системи освіти, гордість української держави.  Щоб ви завжди відчували жагу до знань та завжди хотілося вчитися й досягати найвищих вершин! Із гордо піднятою головою крокуйте до кінця. У вас все вийде!», – дав першокурсникам настанову Міністр.

Також до привітань приєдналася народна депутатка України Юлія Гришина, яка зауважила, що університет цього року продемонстрував надвисокі показники набору абітурієнтів.

НАУ став четвертим університетом країни за кількістю вступників. За останні 5 років кількість вступників до закладу є рекордною.

Під час церемонії Міністр освіти  і науки Сергій Шкарлет і ректор Максим Луцький вручили символічний студентський квиток для всіх першокурсників НАУ та засвідчили його своїми підписами.

 

 

За матеріалами: МОН