Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
12 вересня 2011 р. Всi новини

Students International - найкраще освітнє агентство Східної Європи

 

 

Центр освіти за кордоном Students International третій рік поспіль одержує головний приз в номінації "Краще агентство Східної Європи" за версією британського журналу Language Travel Magazine


Премія LTM Star Awards, яку вручають кращим агентствам у сфері освіти, була заснована британським журналом Language Travel Magazine (LTM) в 2006 році. Переможців визначають шляхом голосування на офіційному сайті LTM. У ході голосування закордонні навчальні заклади та мовні центри віддають свої голоси за одного зі своїх міжнародних партнерів.

 З п'ятірки номінантів приз LTM Star Agency Eastern Europe отримало агентство Students International. Серед інших номінантів у цій категорії в 2011 році були представлені освітні агентства з Чехії, Росії, України й Туреччини.

 Голосування LTM Star Awards проходило з 14 лютого по 20 травня цього року. В голосуванні взяли участь більше 1000 освітніх агентств, мовних шкіл і центрів Східної Європи. Остаточні результати оголошуються щорічно у вересні, в Лондоні на Міжнародній освітній конференції Alphe UK.

 "Ця нагорода - привід продемонструвати свої досягнення, зміцнити ділові відносини з партнерами та висловити до них свою повагу. Саме тому звання лауреата премії LTM Star Award є настільки почесним", - прокоментували подію в агентстві Students International.

 Study Travel Magazine (раніше Language Travel Magazine) - одне з найавторитетніших видань в сфері туризму в більш ніж 110 країнах - займається висвітленням таких питань, як робота, вивчення мов й освіта за кордоном.

 

 

 

По матеріалам: osvita.ua