Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 вересня 2011 р. Всi новини

У МІМ-Київ пройде всеукраїнський конкурс з інноваційних технологій

 

 

Починаючи з 19 вересня, у бізнес-школі МІМ-Київ проходитимуть заходи в рамках Всеукраїнського конкурсу "Інноваційний прорив 2011. Рік інформаційних технологій".

 

На прес-конференції, присвяченій старту конкурсу, президент Ірина Тихомирова повідомила, що МІМ-Київ виступає МВА-партнером конкурсу та його головним майданчиком.

Круглі столи та семінари, що відбуватимуться у МІМі починаючи з 19 вересня, транслюватимуться за допомогою сучасного телекомунікаційного обладнання на кілька міст-мільйонників, аудиторії яких матимуть змогу взяти безпосередню участь у спілкуванні з колегами.

Така підтримка інноваційного бізнесу є традиційною для МІМ-Київ, наголосила у своєму привітальному слові І.Тихомирова.

Зокрема, МІМ-Київ має тривалий досвід плідної співпраці з бізнесом у сфері ІТ. Вагомим результатом такого багаторічного партнерства стане відкриття у жовтні цього року нової програми "МВА у ІТ-менеджменті", створеної у МІМ-Київ за ініціативи Олександра Кардакова, голови наглядової ради компанії "Октава Капітал", та за сприяння низки вітчизняних та міжнародних ІТ-компаній.

На переконання І. Тихомирової, сьогодні бізнес у сфері ІТ потребує не лише фахових працівників, але й висококваліфікованих управлінців із сформованим системним баченням бізнесу, розумінням стратегії його розвитку та функціонування.

Майбутні слухачі програми "МВА у ІТ-менеджменті" навчатимуться на повноцінній, класичній програмі МВА, кожен курс якої враховуватиме специфіку цієї галузі знань, супроводжуватиметься участю відомих практиків та підприємців у сфері ІТ, повідомила І. Тихомирова.

"Сподіваюсь, що випускники нашої нової програми будуть здатні створити нову якість ІТ-бізнесу в Україні, так само як і учасники цьогорічного конкурсу, від яких ми очікуємо яскравих ідей та перспективних інноваційних проектів", - підкреслила президент бізнес-школи.

Як повідомляють у МІМ-Київ, інформаційні технології стали пріоритетом цьогорічного конкурсу завдяки ініціативі Олександра Кардакова.

На його думку, ІТ – це єдина галузь української економіки, якою ще можна пишатися. Однак її розвиток досі залишався поза увагою держави. Тому організатори висловили надію, що проведення такого конкурсу й подальша реалізація найбільш вдалих проектів на глобальних ринках може стати початком українського інноваційного прориву.

Конкурс проходитиме під девізом "Для нас. Для країни. Для майбутнього". Такий захід, на думку організаторів, має надихнути учасників щонайменше на об’єднання зусиль.

 

 

 

По матеріалами: Освіта.ua