Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 листопада 2021 р. Всi новини

ІІ ISF World Cool Games: українська команда виборола срібло

 

У стінах Національного університету фізичного виховання і спорту України 12 листопада 2021 року завершилися ІІ ISF World Cool Games.

У змаганнях взяли участь команди школярів віком 13-17 років, які представляли 7 країн світу: Молдову, Казахстан, Румунію, Словенію, Сербію, Чорногорію й Україну. Змагання проходили у два етапи – груповиий раунд і плей-офф.

«Вітаю учасників змагань, а особливо команду України, яка стала срібним призером. Після дворічної перерви Київ знову зібрав своїх друзів під прапором ISF World Cool Games», – привітав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

За підсумками першого дня до нижнього плей-офф раунду (місця з 5-7) потрапили Сербія, Румунія й Чорногорія. За звання чемпіона ІІ ISF World Cool Games поборолися Україна, Словенія, Казахстан і Молдова. Програму групового раунду відкривали збірна команди України та Словенії, перемогу з рахунком 2:0 здобула наша команда. 

Українці з 11-ма перемогами стали беззаперечними лідерами. За ними йдуть словенці (8 перемог), третє місце зайняла збірна Казахстана за рахунок очних дуелей.

 

 

 

За матеріалами: МОН