Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
21 вересня 2011 р. Всi новини

Виставка-ярмарок вузів Німеччини у Києві

 

 

23-24 вересня цього року на Освітньому ярмарку вузів Німеччини кращі ВНЗ запропонують широкий вибір спеціалізованих навчальних програм, в яких тісно поєднуються дослідження, викладання і практика.


У час, коли інтернаціоналізація академічної освіти тільки починає зростати, успішна співпраця між німецькими та українськими університетами вже має давню традицію.

 Для участі у цьогорічному Освітньому ярмарку вузів Німеччини були відібрані 10 вищих навчальних закладів. Також, на ярмарку будуть представлені Посольство Німеччини у Києві, Ґете-Інститут у Києві, Спільний факультет машинобудування НТУУ "КПІ" та Магдебурзького університету, магістерська програма "Німецькі та європейські студії", портал випускників німецьких програм "Alumniportal Deutschland" та Інформаційний центр Німецької служби академічних обмінів (DAAD) у Києві.

 Завдяки загальним доповідям та індивідуальним консультаціям українські студенти, випускники, аспіранти та вчені матимуть змогу дізнатися про інноваційні міжнародні програми та програми досліджень німецькою або англійською мовами.

 Також відвідувачі дізнаються про умови допуску до навчання у вузах Німеччини та особливості процедури оформлення візи для перебування у Німеччині з академічною метою.

 Ярмарок вузів Німеччини організований Німецькою службою академічних обмінів (DAAD).

 Ярмарок відбудеться у Києві, 23-24 вересня 2011 року з 10.00 до 18.00, у приміщенні готелю "Русь", за адресою вул. Госпітальна, 4 (ст. метро "Палац спорту"). Вхід на ярмарок вільний.

 

 

 

По матеріалам: osvita.ua