Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 грудня 2021 р. Всi новини

Випускники-магістри спеціальності «Публічне управління та адміністрування» складатимуть пробний ЄДКІ

 

14 грудня 2021 року магістри другого року навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» складатимуть апробаційний єдиний державний кваліфікаційний іспит у 35 містах України.

На комп’ютерне тестування виділено 180 хвилин, упродовж яких магістри відповідатимуть на 150 запитань. В аудиторії будуть присутні технічний співробітник закладу, медичний працівник і проктор, головним завданням якого є контроль проведення ЄДКІ. Спостерігачі від МОН також матимуть право відвідувати іспит.

Із програмою ЄДКІ зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» на другому (магістерському) рівні вищої освіти, що була розроблена представниками закладів вищої освіти, МОН та НАДС, можна ознайомитись тут, а ознайомитися із зразками тестових запитань – тут.

Перша практика складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту в Україні була реалізована для випускників медичних спеціальностей. У травні 2021 року на апробацію було відібрано спеціальності «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

 

 

За матеріалами: МОН