Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 лютого 2022 р. Всi новини

ЗНО-2022: як проходить реєстрація

 

За 14 днів від початку реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні / державній підсумковій атестації зареєстровано 35 785 осіб на 147 229 тестувань.

Найбільше вибрано тестувань з математики – 30 432, історії України – 25 789, української мови і літератури – 24 992. Традиційно популярними є географія (17  897 тестувань), англійська мова (16 822 тестувань) і біологія (11 590 тестувань).

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 9 березня 2022 року (включно). Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до відповідних регіональних центрів до 1 березня (включно). Докладна інформація про процедуру реєстрації — у рубриці «Процедура реєстрації».

Нагадуємо, що за допомогою сервісу «Стан опрацювання документів» можна перевірити, на якому етапі опрацювання реєстраційні документи. Для цього потрібно увести номер реєстраційної картки до сервісу.

Звертаємо увагу на те, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа отримає в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням. Ці документи надсилатимуть учням, які проходитимуть ДПА у формі ЗНО, до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб – на адресу, зазначену під час реєстрації.

 

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО