Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 червня 2022 р. Всi новини

Триває реєстрація для участі в додатковій сесії НМТ

 

20 червня – останній день формування реєстраційних карток для участі в додатковій сесії НМТ.

Потенційним учасникам, які не зареєструвалися до 19 квітня, потрібно створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО. 

Якщо є змога, варто роздрукувати реєстраційну картку, заповнити від руки заяву про участь у тестуванні, вклеїти фото для документів розміром 3×4. До заяви треба додати  копію паспортного документа, копію документа про повну загальну середню освіту, медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о (за потреби) ) і надіслати такий комплект документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, зазначену в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.

З 25 червня зареєстровані учасники можуть дізнатися свій логін і пароль, правильно увівши дані до спеціального сервісу «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022». 

Додаткову сесію НМТ буде проведено упродовж 16–20 серпня.

Зауважте, що вступники, які під час основного періоду реєстрації сформували реєстраційні картки на сайті Українського центру, однак до 7 червня  з тих чи тих причин не змогли підтвердити своєї участі в НМТ, ПОВТОРНО НЕ РЕЄСТРУЮТЬСЯ, а з 8 до 18 липня підтверджують бажання проходити тестування в додаткову сесію.

 

 

 

За матеріалами УЦОЯО