Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 жовтня 2011 р. Всi новини

Інформація щодо реєстрації на ЗНО-2012 з’явиться до кінця жовтня

 

 

Інформацію щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році планується оприлюднити в останній декаді жовтня.

До кінця жовтня на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти має з’явитись інформація щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Також, до кінця жовтня планується остаточне затвердження Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році (документа, який об’єднує нормативно-правові акти, що врегульовують підготовку та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році).

Нагадаємо, у серпні, Міносвіти видано наказ про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявлять бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році.

Як відомо, відповідно до листа МОНмолодьспорт, зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році планується провести з 14 травня по 7 червня. Враховуючи кількість випускників у 2012 році, тестування з української мови і літератури, математики та історії України буде проведено у дві сесії.

 

 

По матеріалам: osvita.ua