Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
12 липня 2022 р. Всi новини

Вступ-2022: понад 13 тис. осіб підтвердили участь в додатковій сесії НМТ

 

11 липня 2022 року, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет нагадав, що до 18 липня триває перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ через інформаційну сторінку.

«За даними УЦОЯО, бажання складати тестування у цій сесії підтвердили понад 13 тис. осіб. Намір скласти НМТ у тимчасових екзаменаційних центрах України підтвердили приблизно 12 тис. осіб, за кордоном – майже 1 тис. 400 осіб», – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр також нагадав, що на цьому етапі також реєструються ті учасники, які не мали доступу до інтернету, не змогли підтвердити участь в основній сесії або обрали участь у додатковій сесії через те, що країна, у якій вони перебувають, доступна саме у період цієї сесії.

Наразі потенційні учасники обирають населений пункт із запропонованого переліку, а 1-10 серпня мають надати остаточну інформацію про намір скласти тестування в обраному місці.

Додаткова сесія НМТ в Україні відбудеться у 21 області та місті Києві. Нині неможливо провести НМТ у АР Крим, місті Севастополі, а також Донецькій, Луганській і Херсонській областях.

Цьогоріч українські вступники, які вимушено перебувають поза межами держави, зможуть скласти НМТ за кордоном.

 

 

 

За матеріалами МОН