Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 серпня 2022 р. Всi новини

У МВС розробили «Абетку з безпеки» для школярів

 

У Міністерстві внутрішніх справ України презентували безпековий посібник для школярів «Абетка з безпеки», який розробили в Департаменті комунікації МВС.

У Міністерстві зауважують, що цьогоріч початок нового навчального року вимагає від усіх дотичних органів влади, і Міністерства внутрішніх справ зокрема, безпрецедентних заходів для створення безпечного освітнього середовища.

«1 вересня ми так ще не зустрічали. Це виклик для країни, для всіх учасників освітнього процесу, а також для підрозділів системи МВС, які беруть безпосередню участь в організації безпечного освітнього середовища в час війни», – зазначив перший заступник очільника МВС Євгеній Єнін.

Поміж інших заходів, Міністерство внутрішніх справ зробило додатковий крок для безпеки наших маленьких громадян: Департаментом комунікації МВС розроблено «Абетку з безпеки» для школярів середньої школи.

У цьому посібнику зібрано поради від А до Я, які допоможуть дітям, батькам, викладачам зберегти здоров’я й життя. Тут є відповіді на найактуальніші запитання воєнного сьогодення, насамперед, для дітей: що робити під час «Повітряної тривоги», роз’яснення щодо небезпеки мін, бомб, гранат та снарядів. Рекомендації, як діяти під час найрізноманітніших надзвичайних ситуацій: хімічної атаки, радіоактивного забруднення тощо. Включно з Правилами дорожнього руху, а також актуальними темами булінгу та безпеки в інтернеті.

 Завантажити «Абетку з безпеки» abetka-z-bezpeky.pdf [12.28 Mb]

 

 

 

 

За матеріалами –МВС України