Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
7 жовтня 2022 р. Всi новини

Сертифікація-2022: 1335 учасників успішно пройшли незалежне тестування

 

Для участі в сертифікації у 2022 році зареєструвалися  1984 педагоги, з’явилися для проходження незалежного тестування (першого етапу сертифікації) 1855 осіб (93,5 % від кількості зареєстрованих).

Результати цього етапу було розміщено в кабінетах учасників сертифікації 26 вересня. 

Учасники незалежного тестування у разі виникнення сумнівів щодо правильності встановлення результату мали право до 28 вересня включно подати апеляційну заяву до апеляційної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти. На адресу установи надійшло декілька таких заяв, всі вони були вчасно розглянуті, учасники отримали відповідні повідомлення про результати розгляду. 

Загалом успішно пройшли незалежне тестування 1335 педагогів з різних регіонів України. У кабінетах освітян розміщено, окрім результатів, інформацію про допущення їх до участі в наступних етапах сертифікації.

З 03 до 06 жовтня тривав наступний етап сертифікації 一 самооцінювання учасниками власної педагогічної майстерності, після нього проходитиме  вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації. За ці етапи відповідає Державна служба якості освіти та її територіальні органи. 

Дякуємо вчителям початкової школи, які в такий складний час все ж зголосилися на участь у сертифікації, та бажаємо успіху в проходженні наступних етапів!

 

 

 

 

За матеріалами – УЦОЯО