Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 березня 2010 р. Всi новини

Важливо, зміна переліку послуг!

Пропонуємо Вам розширений спектр послуг, які можливо отримати на нашому порталі.

Тепер, якщо бажаєте повторити тільки деякі розділи навчального предмета, Ви можете замовити окремо будь який модуль навчального курсу з будь якої дисципліни. Тематичний модуль допоможе Вам ретельно опрацювати матеріал окремих розділів навчальних предметів. Навчальний курс розділений на 5-6 тематичних модулів. Модуль містить тематичний тест, що охоплює матеріал розділу, перелік джерел літератури для самопідготовки, детальний перелік тем, що входять до розділу.

Підсумковий тест дозволить оцінити рівень підготовки, потренуватися перед складенням ЗНО. Тести цього типу складені з 40-50 завдань формату зовнішнього незалежного тестування та включають усі теми з обраного Вами предмету. Крім самого тесті Ви отримаєте список джерел літератури для самопідготовки з предмету, поради щодо проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Придбавши діагностичний тест Ви отримаєте можливість переглянути відповіді з роз’ясненнями до завдань тесту, перелік рекомендованих для повторення тем. Даний тест розрахований на абітурієнтів, яким цікаво дізнатись про власний рівень знань перед підготовкою до ЗНО, виявити теми, які треба повторити в першу чергу. Тест охоплює всі теми з одного навчального предмету. Завдання тесту наведені в форматі зовнішнього незалежного оцінювання. У зв’язку з цим діагностичний тест доступний тільки після його покупки.

Детальніше з переліком послуг Ви можете ознайомитися на сторінці "Послуги" або "Замовлення".