Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 лютого 2023 р. Всi новини

Математика, яка сподобається кожному: доробок естонських колег

 

Чи під силу звичайному підручнику втримати увагу учня/учениці від першої сторінки до останньої, бути дотепно ілюстрованим і водночас навчати математики?

Так якщо мова про доробок естонських колег «Вечірній підручник із математики».

Потрапивши до рук учня/учениці, він одразу зацікавить оригінальними прикладами з життя та сучасним викладом складних тем. Так, завдяки йому учитель більше не буде перейматися, як подати матеріал, до прикладу, про тригонометричні функції, щоб було цікаво й зрозуміло, а теорія ймовірності для його учнів/учениць ніколи більше не буде чимось неймовірним.

Ідея «Вечірнього підручника» полягала в тому, щоб зібрати всі шкільні теми з математики під  однією палітуркою і викласти їх  веселіше й життєвіше, ніж це зазвичай буває на  шкільному уроці. Задумано зроблено!  Ба більше: він містить не лише всі шкільні теми, а й деякі інші, які автори в легкій та зрозумілій формі також пояснили у своєму посібнику.

Тож «Вечірній підручник із математики» стане ідеальним супутником для всіх, кому шкільні уроки з математики час від часу здаються нудними та одноманітними.

Готуючись до уроків, крокуйте математичними сходинками разом із «Вечірнім підручником» та насолоджуйтесь приємною компанією його незабутніх персонажів! 

До речі, до перекладу українською мовою «Вечірнього підручника із математики» долучився методист Українського центру оцінювання якості освіти Віктор Горох.

 

 

 

За матеріалами – УЦОЯО