Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
9 листопада 2011 р. Всi новини

Порядок проведення ЗНО-2012 буде оприлюднений 1 грудня

 

 


Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання, що визначить умови реєстрації та особливості проведення ЗНО-2012 буде оприлюднений після реєстрації в Міністерстві юстиції.

У зв’язку з тим, що Порядок проведення у 2012 році зовнішнього незалежного оцінювання до цього часу перебуває на державній реєстрації, інформацію щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання буде розміщено 1 грудня 2011 року, йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Зазначимо, що наприкінці жовтня до переліку предметів ЗНО-2012, відповідним наказом Міністрества освіти, додано всесвітню історію. Отже абітурієнти 2012 року матимуть можливість складати тести з української мови і літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови та однієї з іноземних мов за вибором: англійської, німецької, французької або іспанської.

Тести з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики та хімії будуть також запропоновані кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Також нагадаємо, що на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти триває електронна реєстрація на пробне ЗНО.

Участь у пробному ЗНО відбувається за бажанням майбутніх абітурієнтів та надає його учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними відповідями, а також отримати навички ефективного використання часу на тестуванні.

Як відомо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році має відбутися у травні наступного року, але зважаючи на проведення в Україні ЄВРО-2012 має завершитися не пізніше 7 червня.

Враховуючи більшу кількість випускників у 2012 році, тестування з української мови і літератури, математики та історії України буде проведено у дві сесії.

 

 

По матеріалам: osvita.ua