Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 квітня 2023 р. Всi новини

НМТ-2023: до уваги вступників, які наразі перебувають у Польщі та Німеччині

 

Раніше повідомляли, що перелік закордонних міст, запропонований для потенційних учасників НМТ,  не є остаточними, адже перемовини ще тривають.

Наші  партнери у Польщі й Німеччині відгукнулися на прохання випускників та організаторів оцінювання щодо збільшення кількості робочих місць у спеціально обладнаних комп’ютерних центрах. Тож з’явилися додаткові місця  для проходження тестування в містах Варшава, Краків, Кельн і Мюнхен

Ми щиро вдячні Посольству України в Республіці Польща, Міністерству народної освіти Республіки Польща, школі «Материнка» ім. Д. Павличка (Варшава, Польща), Варшавській школі економіки (Szkoła Główna Handlowa w Warszawie), Ягеллонському університету в Кракові (Jagiellonian University in Kraków), Кельнському університету (University of Cologne)  та Культурному центру «GOROD» (м. Мюнхен, Німеччина)  за те, що зважили на велику потребу в проведенні тестувань для українських вступників, що перебувають наразі в їхніх країнах, і підтримали нас в організації вступних випробувань для них! 

Якщо ви вже створили персональний кабінет і вибрали із запропонованого переліку менш зручний для доїзду населений пункт, а тепер з’явилася більш зручна  локація, — зможете після отримання сертифіката до 7 травня 2023 року змінити реєстраційні дані, вибравши місто, ближче до вашого місцеперебування під час проведення НМТ.

Перелік країн, у яких вступники матимуть змогу пройти тестування, тут.

 

 

За матеріалами – УЦОЯО