Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 травня 2023 р. Всi новини

3 травня завершується реєстрація для участі в тестуванні

 

3 травня 2023 року завершується реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. 

Станом на сьогодні створено понад 255 тисяч персональних кабінетів, понад 243 тисячі осіб отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можуть сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Серед предметів додаткового блоку, найбільше випускники будуть складати:

  • історію України – 133 738 осіб;
  • іноземні мови – 79 963 особи;
  • біологію – 33 665 осіб.

Якщо вступник/вступниця не натисне на кнопку «Надіслати на обробку», регіональний центр не зможе опрацювати інформацію, тож його/її не буде зареєстровано для участі в НМТ.

У разі ненадання копій документів або надання копій, що не відповідають вимогам, йому/їй буде повідомлено про потребу виправити недоліки. Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно буде якнайшвидше, не пізніше 7 травня.

Тож після надсилання документів рекомендуємо заглядати до персонального кабінету, щоб не пропустити важливого повідомлення.

Так само до 7 травня в персональному кабінеті вступник/вступниця матиме змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він/вона бажає скласти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме у дні проведення НМТ, чи вказати на потребу у проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Докладна інформація про процедуру реєстрації – на сайті УЦОЯО.

 

 

За матеріалами – УЦОЯО