Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
18 листопада 2011 р. Всi новини

Презентація державних вищих навчальних закладів Чехії у Києві

 

 

 


21 листопада освітнє агентство А-пріорі запрошує студентів, школярів та їхніх батьків на презентацію державних вузів Чехії.


Презентація відбудеться за підтримки консульства Чехії в Україні та чеського культурного центру й буде спрямована на інформування українських студентів про можливості отримання безкоштовної освіти в чеських вишах.

 Вища освіта в Чехії має низку особливостей: по-перше, навчання безкоштовне, по-друге, всі студенти забезпечуються житлом в комфортабельних гуртожитках, по-третє – мають право стажуватися під час навчання та брати участь у міжнародній програмі обмінів студентами Erasmus Mundus.

 Представниця одного з провідних університетів країни відповідатиме на питання та розкриє секрети чеської освіти.

 Ви дізнаєтесь про те, які спеціальності  мають найбільший попит та спеціалістів яких напрямків запрошують на роботу відразу після закінчення навчання. Ви довідаєтесь про потужності університетів: спортзали, басейни, лабораторії , бібліотеки, центр працевлаштування, а також про можливості отримувати стипендії.

 Особливу увагу під час презентації буде звернено на оформлення віз, можливості подовження візи в Чехії, зміну студентської візи на робочу після закінчення університету.

 Вступити до чеського державного університету значно простіше і дешевше, знаючи чеську мову, тому представники підготовчого відділення при державному вузі розповідатимуть, де краще вчити мову, який рівень знань потрібно мати студенту для вступу, як і коли необхідно подавати документи, які екзамени потрібно здавати для вступу до конкретного вузу.

 Крім питань, що стосуються навчання, ви зможете дізнатися про студентів, які вже закінчили навчання в Чехії. Батьки зможуть поставити питання про побут, розселення, координацію студентів під час навчання.

 Презентація державних вузів Чехії відбудеться 21 листопада в офісі компанії А-пріорі, який знаходиться за адресою: вул. Юрківска, 12/59. Час проведення заходу: з 16:00 до 18:00.

 Кількість місць обмежена, реєстрація за телефоном: (044) 221 78 99, або email: eu@a-priori.kiev.ua.

 

По матеріалам: osvita.ua