Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 листопада 2011 р. Всi новини

Про затвердження календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році

 

 


Наказ МОНмолодьспорт №1346 від 23.11.11 року

 

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ


№1346 від 23 листопада 2011 року

Про затвердження календарного плану
підготовки та проведення зовнішнього
незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб,
які виявили бажання вступати до
вищих навчальних закладів України в 2012 році


Відповідно до наказу Міністерства освіти  і науки, молоді та спорту України від 9.08.2011 №946 "Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26.08.2011 за №1006/19744, та з метою належної організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році (далі – зовнішнє незалежне оцінювання), наказую:

1. Затвердити календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році, що додається.

2. Міністру освіти і науки, молоді та спорту Автономної республіки Крим, начальникам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам вищих навчальних закладів:

2.1. Вжити заходів щодо сприяння Українському та регіональним центрам оцінювання якості освіти в підготовці та проведенні зовнішнього незалежного оцінювання.

2.2. Створити належні умови для роботи пунктів тестування у дні проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра освіти і науки , молоді та спорту України Суліму Є.М.

Міністр       Д.В. Табачник


Додатково див.: Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році

 

 

По матеріалам: Євроосвіта