Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 листопада 2011 р. Всi новини

30 листопада завершується реєстрація на пробне ЗНО

 

 

 


Регіональні центри оцінювання якості освіти 30 листопада завершать реєстрацію осіб, які бажають пройти пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році.

Регіональними центрами оцінювання якості освіти завершується реєстрація майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання спробувати власні сили у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрацію учасників буде завершено 30 листопада о 24.00.

Зазначимо, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень є добровільним тестуванням осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів і виявили бажання ознайомитися із процедурами проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Головною метою проведення пробного ЗНО є надання учасникам можливості ознайомлення з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними відповідями, а також отримати навички ефективного використання часу на тестуванні.

Кожен зареєстрований учасник матиме можливість скласти пробні тести не більше, як з двох предметів за власним вибором у відповідності з графіком проведення пробного ЗНО, що буде проведено у дві сесії.

24 березня регіональні центри оцінювання якості освіти проведуть пробне тестування з української мови і літератури, біології, фізики, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов. Відповідно 31 березня абітурієнти матимуть можливість пройти пробне ЗНО з історії України, математики, хімії, географії та російської мови.

Предмети пробного ЗНО абітурієнт має обрати самостійно під час реєстрації.

Пробне тестування є платним. Вартість одного тестування 84 грн. Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Детальні інструкції щодо реєстрації на пробне ЗНО-2012 опубліковані у відповідних розділах сайтів регіональних центрів оцінювання якості освіти, що присвячені темі пробного тестування.

 

 

По матеріалам: osvita.ua