Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 грудня 2011 р. Всi новини

Вузи України погодили власні правила прийому у Міністерстві освіти

 

 


Завершено погодження правил прийому до вузів, якими встановлено умови зарахування абітурієнтів на навчання та інші особливості проведення вступної кампанії вузами країни у 2012 році.

Погоджені правила прийому вузів містять вимоги до рівня освіти абітурієнтів, строки прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання, порядок прийому заяв і документів для вступу, в т.ч. в електронній формі, формування та оприлюднення рейтингового списку вступників, значення мінімальної кількості балів з кожного предмета у сертифікаті ЗНО, з якими абітурієнт може бути допущений до участі в конкурсі, інші особливості прийому абітурієнтів на навчання під час проведення вступної кампанії-2012.

У Міністерстві освіти зазначили, що погоджені правила прийому мають бути оприлюднені навчальними закладами на сайтах вузів та інформаційних стендах приймальних комісій не пізніше 9 грудня.

Зазначимо, що після оприлюднення правил прийому до кожного вузу, абітурієнти матимуть можливість ознайомлення з основними параметрами вступу до обраного навчального закладу, зокрема приймати рішення щодо переліку необхідних тестів ЗНО для вступу на обрану спеціальність та інших особливостей вступу до обраних навчальних закладів у 2012 році.

Нагадаємо, що приймальні комісії розпочнуть прийом документів від абітурієнтів 2 липня, цьому передуватиме проведення зовнішнього незалежного оцінювання досягнень випускників шкіл. У відповідності із затвердженим календарним планом проведення тестування, ЗНО-2012 розпочнеться 15 травня.

 

 

По матеріалам: osvita.ua