Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
4 грудня 2011 р. Всi новини

Вузи мають оприлюднити правила прийому абітурієнтів до 9 грудня

 

 


Міністерство освіти звернулося до керівників вищих навчальних закладів з проханням оприлюднити погоджені правила прийому.

В листі профільного міністерства, що адресований керівникам вузів, зокрема зазначається, що у зв’язку з тим, що міністерством завершено погодження правил прийому, вищим навчальним закладам необхідно оприлюднити їх на офіційних web-сайтах та інформаційних стендах приймальних комісій.

Оприлюднення умов прийому має відбутися з метою інформування вступників та громадськості щодо особливостей вступної кампанії 2012 року.

Враховуючи це, міністерство просить оприлюднити погоджені правила прийому не пізніше 9 грудня 2011 року.

Зазначимо, що після оприлюднення правил прийому до кожного вузу, абітурієнти матимуть можливість ознайомлення з основними параметрами вступу до навчального закладу, зокрема приймати рішення щодо переліку необхідних тестів ЗНО для вступу на обрану спеціальність та інших особливостей процедури зарахування на навчання до вищих навчальних закладів у 2012 році.

Нагадаємо, що приймальні комісії розпочнуть прийом документів від абітурієнтів 2 липня, цьому передуватиме проведення зовнішнього незалежного оцінювання досягнень випускників шкіл. У відповідності із затвердженим календарним планом проведення тестування, ЗНО-2012 розпочнеться 15 травня.

 

 

По матеріалам: osvita.ua