Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 травня 2024 р. Всi новини

НМТ-2024: запрошення в персональних кабінетах учасників

 

8 травня, для зареєстрованих учасників основної сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення.

У запрошенні зазначено адресу тимчасового екзаменаційного центру, де учасник проходитиме тестування, дату тестування та час його початку. 

Наголосимо, що початок тестування для учасників, які проходитимуть НМТ в Україні, указано за київським часом, а для учасників, які під час реєстрації виявили бажання проходити НМТ за кордоном, ー за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр. 

Радимо заздалегідь спланувати свій графік на визначений у запрошенні день тестування,  а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення вас не буде допущено до тимчасового екзаменаційного центру.  

Додатково застерігаємо від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання своїх персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів. 

Пам’ятайте: усю актуальну інформацію щодо НМТ  розміщуємо в захищених персональних кабінетах учасників, на вебсайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, а також на наших офіційних сторінках у соцмережах. Ваша безпека у ваших руках.

 

 

За матеріалами – УЦОЯО