Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
3 січня 2012 р. Всi новини

В Україні розпочалася реєстрація учасників ЗНО 2012 року

 

 



1 січня регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року.

У 2012 році вступ до вищих навчальних закладів України відбуватиметься за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, що буде проведено у травні-червні 2012 року, повідомляє euroosvita.net.


Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 13 предметів: української мови та літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, та іноземних мов: англійської, німецької, французької та іспанської.


Майбутнім абітурієнтам буде надано право складати тести ЗНО не більше ніж з чотирьох предметів на вибір та тільки з однієї іноземної мови.


До участі у зовнішньому незалежному оцінюванні допускатимуться тільки особи, які пройшли процедуру реєстрації.


Для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання майбутньому учаснику ЗНО необхідно визначитись з переліком предметів, з яких необхідно скласти тести, та відправити необхідні реєстраційні документи поштою на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.


Разом із документами учасник ЗНО має надіслати заяву-реєстраційну картку, яку можна сформувати самостійно, скориставшись спеціальною програмою.


У разі неможливості сформувати зяву-реєстраційну картку самостійно, майбутній учасник ЗНО може також звернутись за допомогою до працівника відповідного пункту реєстрації, що відкриті на території України.


Підтвердженням реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання є Сертифікат ЗНО, що буде надісланий учаснику рекомендованим листом разом із реєстраційною карткою абітурієнта та інформаційним бюлетенем "Зовнішнє незалежне оцінювання. 2012 рік".


У разі необхідності абітурієнт матиме право змінити перелік конкурсних предметів із яких необхідно скласти тести, для цього необхідно пройти реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру оцінювання реєстраційні документи та раніше отриманий Сертифікат ЗНО.


Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання триватиме до 20-го лютого 2012 року. Зміни до реєстраційних даних абітурієнт зможе внести до 5 березня 2012 року.


Перелік конкурсних предметів, результати ЗНО з яких необхідні для вступу, зазначені у правилах прийому до вищого навчального закладу.

 

 

По матеріалам: Євроосвіта