Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
31 березня 2010 р. Всi новини

31 березня завершується реєстрація бажаючих взяти участь в зовнішньому оцінюванні навчальних досягнень, яке відбудеться у 2010 році

За даними Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), станом на 31 березня до участі у тестуванні зареєструвалось 420 885 осіб.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки внесло зміни в порядок проведення ЗНО-2010 року, згідно з якими тестування буде проводитись у тому числі і мовами національних меншин.

Відтак, особи, які під час реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні виявили бажання отримати словники з перекладом основних термінів однією з мов національних меншин: кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською, будуть забезпечені тестами відповідною мовою.

Особи, які під час реєстрації не вказали на необхідність отримання словників із перекладом основних термінів, але бажають складати тести однією із зазначених вище мов, можуть пройти повторну реєстрацію. Для цього необхідно не пізніше 18 години 8 квітня 2010 року звернутися до одного з пунктів реєстрації.

Мовами національних меншин будуть перекладатись всі тести, крім тесту з української мови та літератури.

 

По матеріалам: www.osvita.ua