Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
30 січня 2012 р. Всi новини

Режим роботи навчальних закладів визначатимуть за прогнозом Гідрометцентру

 

 


У Міносвіти рекомендують приймати рішення про призупинення навчального процесу з урахуванням офіційних прогнозів температурних показників на наступну добу.

Міносвіти звернулося до місцевих органів виконавчої влади та керівників дошкільних, загальноосвітніх, інтернатних, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та підвищення кваліфікації щодо необхідності дотримання наказу про роботу навчальних закладів в умовах низьких температур.

У Міністерстві освіти і науки нагадали, що міністру освіти АРК, начальникам управлінь освіти обласних, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій, керівникам усіх навчальних закладів, при зниженні температури повітря до -20 градусів, доручено приймати рішення про призупинення навчально-виховного процесу.

Для прийняття рішення щодо функціонування навчальних закладів міністерство рекомендує місцевим органам виконавчої влади, керівникам навчальних закладів та батькам користуватися офіційними прогнозами на наступну добу, наданими Українським гідрометеорологічним центром.

З метою координації діяльності навчальних закладів в умовах низьких температур у Міністерстві освіти працює оперативний штаб, що приймає дзвінки за телефоном: 226-26-61. Члени оперативного штабу чергують цілодобово.

 

 

По матеріалам: osvita.ua