Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
7 лютого 2012 р. Всi новини

Міністерство освіти нагадує керівникам вузів про необхідність надання студентам копій атестатів про повну загальну середню освіту та відповідних довідок для реєстрації на ЗНО.



У листі Міністерства освіти №1/9-81 від 06.02.12 року, зазначається, що за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти окремими вищими навчальними закладами І-ІІ рівнів акредитації не видаються, або видаються із затримкою, копії атестатів про повну загальну середню освіту та довідки про здобуття повної загальної середньої освіти.

У зв’язку з цим Міністерство освіти повідомляє, що студенти вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації для реєстрації на ЗНО 2012 року мають одержати у навчальному закладі копію атестата про повну загальну середню освіту або довідку про здобуття повної загальної середньої освіти в 2012 році за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти.

Ці документи, разом з іншими необхідними для реєстрації документами та матеріалами, мають бути надіслані студентами на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

У Міністерстві освіти наголошують, що відмова керівників навчальних закладів у видачі студентам відповідних документів унеможливить їх реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні в 2012 році, що може трактуватися як порушення прав громадян України на здобуття освіти.

Нагадаємо, реєстрація для участі у ЗНО-2012 триватиме до 20 лютого. Регіональні центри оцінювання якості освіти закликають абітурієнтів не відкладати реєстрацію на останні дні.

 

 

 

По матеріалам: osvita.ua