Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 березня 2012 р. Всi новини

Додаткова сесія ЗНО 2012 року

 

 


Для деяких категорій учасників ЗНО, а також для абітурієнтів які через об’єктивні причини не змогли взяти участь у основній сесії ЗНО, з 18 по 22 червня 2012 року буде проведена додаткова сесія.


До участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) допускаються:

Абітурієнти, які через поважні причини не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання або щодо яких була порушена процедура проведення зовнішнього оцінювання, що підтверджено відповідними рішеннями регламентних комісій.

Особи, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань.

Особи, які в поточному році навчаються за кордоном.

Особи які через поважні причини не змогли взяти участь в основній сесії, або щодо яких була порушена процедура проведення зовнішнього оцінювання можуть взяти участь у додатковій сесії зовнішнього оцінювання лише з предмета, з якого не змогли пройти тестування у визначені строки, або якщо під час проходження зовнішнього оцінювання щодо них були допущені порушення відповідної процедури.

До поважних причин, які перешкодили абітурієнту взяти участь у зовнішньому оцінюванні, належать:

Участь у міжнародних змаганнях, конкурсах, олімпіадах, що включені до офіційних заходів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства культури і туризму України.
Захворювання в період проведення зовнішнього оцінювання, що підтверджено довідкою форми 095/о або копією листка непрацездатності.

Смерть рідних по крові або по шлюбу.

Стихійне лихо, пожежа, техногенна катастрофа в день або переддень тестування.
Інші виняткові обставини, що унеможливили участь абітурієнта у проходженні зовнішнього оцінювання.

Реєстрація абітурієнтів на додаткову сесію ЗНО здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти протягом п’яти робочих днів після дня проведення ЗНО з відповідного предмета (з урахуванням дня проведення зовнішнього оцінювання з цього предмета).

Пункти тестування для проведення додаткової сесії ЗНО створюються, як правило, за місцем розташування регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Повідомлення про місце проведення додаткової сесії зовнішнього оцінювання розміщуються на персональних інформаційних сторінках абітурієнтів, створених на офіційному веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Організацію зовнішнього оцінювання осіб, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, здійснює Український центр оцінювання якості освіти у взаємодії з Державною пенітенціарною службою України.

Графік проведення додаткової сесії ЗНО-2012:

  • Українська мова і література - 18 червня 10-00
  • Російська мова - 18 червня 14-00
  • Математика - 19 червня 10-00
  • Всесвітня історія - 19 червня 14-00
  • Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська) - 20 червня 10-00
  • Фізика - 20 червня 14-00
  • Історія України - 21 червня 10-00
  • Біологія - 21 червня 14-00
  • Географія - 22 червня 10-00
  • Хімія - 22 червня 14-00



Регламент проведення додаткової сесії ЗНО визначається згідно з Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році (Затверджено наказом МОНмолодьспорту від 03.11.2011 року № 1254).

 

 

По матеріалам: osvita.ua