Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
31 березня 2012 р. Всi новини

У Криму з'явиться віртуальна школа для обдарованих дітей

 

 

У Сімферополі на базі міської загальноосвітньої школи №31 буде утворена заочна школа з дистанційним навчанням.

Про це повідомила міністр освіти і молоді, науки і спорту Криму Віталіна Дзоз у ході першої онлайн-конференції з представниками трьох алуштинських загальноосвітніх шкіл.

"Ми працюємо над дистанційним навчанням, воно має 3 площини: звичайне навчання, коли батьки виїжджають за кордон, де немає російських шкіл; діти-інваліди, які не можуть ходити до школи, для них ми організовуємо дистанційне інклюзивне навчання; третя категорія - обдаровані діти, які виходять за рамки шкільної програми. Таку школу для обдарованих дітей ми відкриємо найближчим часом", - сказала міністр освіти АРК.

Вона відзначила, що навчання планується розпочати з 1 вересня 2012 року. Зокрема, для дітей, які з причин здоров'я не можуть відвідувати школи в рамках українсько-канадської програми будуть придбані 30 комп'ютерів.

"Школа №31 зараховує до себе дітей. Діти дистанційно навчатимуться і отримають атестат. У цій школі можуть вчитися не лише українські школярі, але й бажаючі з інших країн", - сказала Віталіна Дзоз.

Вона уточнила, що обдаровані діти навчатимуться у вільний від основного навчального процесу час, який буде узгоджено пізніше.

 

 

По матеріалам: ukped.com