Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 квітня 2012 р. Всi новини

Запрошення для участі у ЗНО доступні в електронній формі

 

 

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання отримали можливість самостійного формування запрошень-перепусток на тестування.

На інформаційних сторінках учасників тестування стала доступна опція самостійного формування запрошення-перепустки для участі у ЗНО. В запрошенні міститься інформація про дату проведення тестування, а також назви та адреси пунктів тестування, в яких абітурієнт буде складати тести з обраних ним предметів.

 Доступ до персональної сторінки здійснюється за номером Сертифіката ЗНО та пін-кодом, указаним у ньому.

 Нагадаємо, що всім учасникам також надіслані запрошення для участі у тестуванні у традиційній паперовий формі.

 Звертаємо увагу абітурієнтів, що запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є одним з необхідних документів, за якими буде здійснюватися допуск учасника ЗНО до пункту тестування.

 Також зазначимо, що за допомогою інформаційних сторінок абітурієнтів буде здійснене офіційне оголошення результатів тестування кожного абітурієнта. Отримані результати ЗНО абітурієнти використовуватимуть для участі у конкурсному відборі при вступі до вузів України.

 Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних розпочнеться вже 15 травня тестуванням з хімії та триватиме до 7 червня. Протягом цього часу учасники ЗНО матимуть можливість скласти тести з 10 навчальних предметів.

 Усього, з урахуванням випускників минулих років, участь у цьогорічному тестуванні мають намір взяти 328 910 абітурієнтів.

 

 

По матеріалам: lovi-moment.com.ua