Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
18 травня 2012 р. Всi новини

Успішно завершено зовнішнє незалежне оцінювання з російської мови

 

 


Абітурієнти склали тест ЗНО з російської мови, правильні відповіді на завдання тесту будуть оприлюднені 18 травня о 16 годині.


Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень з російської мови було впроваджено в програму проведення тестування у 2011 році. Тестування з російської є одним з найменш відвідуваних серед абітурієнтів, цього року участь у ньому виявили бажання взяти 7 247 учасників. За оперативними даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, явка на тестування коливається у межах 80% від кількості зареєстрованих абітурієнтів.

 Результати тестування з російської мови можуть використовуватися абітурієнтами при вступі на спеціальності філологія та журналістика.

 На розв’язання завдань тесту учасникам ЗНО з російської мови відводилося 150 хвилин. За правильне виконання усіх тестових завдань учасники зможуть отримати 94 тестових бала.

 Визначення результатів зовнішнього оцінювання здійснюватиметься поетапно. Спочатку буде визначений тестовий бал кожного абітурієнта за наслідками виконання тесту, після цього відбудеться конвертація отриманого тестового бала у оцінки за шкалою від 100 до 200 балів.

 Зазначимо, що оцінка за шкалою 100–200 балів є рейтинговою, тобто буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників ЗНО з російської мови.

 Перевірка тестових завдань з розгорнутою відповіддю (власним висловлюванням) триватиме до 2 червня. Про дату офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з російської мови буде повідомлено додатково.

 Правильні відповіді на завдання тесту з російської мови будуть опубліковані у п’ятницю, 18 травня.

 

 

По матеріалам: osvita.ua