Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
18 травня 2012 р. Всi новини

У суботу абітурієнти складуть тест ЗНО з географії

 

 

 


19 травня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень з географії, для участі у тестуванні зареєстровано 95 тисяч учасників.


Тестування з географії стане першим наймасовішим заходом у цьогорічній програмі зовнішнього оцінювання.

 За 150 хвилин відведеного часу, учасникам зовнішнього оцінювання з географії необхідно буде розв’язати 56 тестових завдань, які в свою чергу будуть поділені на п’ять різних форм. Кожна форма завдань має власну схему оцінювання.

 Максимальна кількість тестових балів, що зможе отримати учасник тестування з географії правильно виконавши всі завдання тесту, складає 94 тестових бала, які після визначення результату тесту будуть конвертовані в шкалу від 100 до 200 балів.

 Використовувати додаткові матеріали та обладнання під час виконання тесту з географії не дозволяється, також буде заборонено використання мобільних телефонів та інших електронних пристроїв.

 Програма ЗНО з географії, на основі якої визначений зміст тесту, включає всі розділи програмних курсів з географії відповідно до стандартного та академічного рівнів.

 Тестування з географії розпочнеться 19 травня об 11 годині ранку, а допуск до пункту тестування буде здійснюватись з 10.15 до 10.50.

 Учасникам тестування слід дотримуватись правил доступу до пунктів тестування та мати при собі необхідний перелік документів. Обов’язковими документами для допуску до пункту тестування є: Сертифікат ЗНО, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, а також запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

 Будь-яке запізнення або наявність неповного переліку вищезазначених документів унеможливить допуск до пункту тестування. У разі пред’явлення копій Сертифіката, паспорта або іншого документа абітурієнт до пункту тестування не допускається.

 Учаснику необхідно мати при собі одну або декілька кулькових або капілярних ручок чорного кольору для заповнення бланку відповідей, а також, за бажанням, прозору пляшку води.

 

 

По матеріалам: osvita.ua