Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
19 травня 2012 р. Всi новини

Відбулось тестування ЗНО з географії

 

 


За повідомленням Українського центру оцінювання якості освіти 19 травня 2012 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії.


За оперативною інформацією, участь у тестуванні взяли 87 435 абітурієнтів, що становить 92,1% від загальної кількості зареєстрованих для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з цього предмета.


 За 2,5 години учасникам зовнішнього незалежного оцінювання з географії необхідно було розв’язати 56 тестових завдань. Максимальна кількість тестових балів, які може отримати учасник тестування при умові правильного виконання всіх завдань даного тесту з географії  складає 86 тестових балів, які після визначення результату тесту будуть конвертовані в шкалу від 100 до 200 балів.


 Визначення результатів зовнішнього оцінювання здійснюватиметься поетапно. Спочатку буде визначений тестовий бал кожного абітурієнта за наслідками виконання тесту, після цього відбудеться конвертація отриманого тестового бала у оцінки за шкалою від 100 до 200 балів.


 Слід звернути увагу на те, що оцінка за шкалою 100–200 балів є рейтинговою, тобто буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників ЗНО з географії.
Відповіді до завдань тесту з географії буде розміщено на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти 20 травня о 16 годині.

Про час (день) оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з географії буде повідомлено додатково.

 Офіційне результати ЗНО буде оприлюдено  після 30 травня.

 21 і 22 травня буде проведено дві сесії зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень з математики.

На виконання тесту з математики відведено 150 хвилин, загальна кількість завдань – 32. Максимальна кількість балів, яку можна отримати за правильне виконання всіх завдань тесту з математики, – 52.

 

 

По матеріалам: testportal.gov.ua