Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 травня 2012 р. Всi новини

21 і 22 травня буде проведено дві сесії ЗНО з математики

 

 


За повідомленням Українського центру оцінювання якості освіти 21 і 22 травня буде проведено дві сесії зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень з математики.

 

Допуск до пунктів тестування розпочнеться о 10 годині 15 хвилин. Учасники ЗНО мають прибути на пункт тестування не пізніше 10 години 50 хвилин. Саме ж тестування розпочнеться об 11 годині ранку.

На виконання тесту з математики відведено 150 хвилин, загальна кількість завдань – 32. Максимальна кількість балів, яку можна отримати за правильне виконання всіх завдань тесту з математики, – 52.

До пункту тестування абітурієнт має взяти із собою документ, що засвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження, серія й номер якого зазначені в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання), сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Також бажано взяти з собою дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом чорного кольору та малу прозору пляшку з питною водою.

Під час виконання завдань тесту зовнішнього оцінювання з математики заборонено використання калькуляторів, мобільних телефонів, інших електронних пристроїв.

 Учасники тестування зможуть скористатися таблицею значень тригонометричних функцій кутів, які подано в тестовому зошиті.

Будь-яке запізнення або наявність не всіх вищевказаних документів унеможливить допуск абітурієнта до пункту тестування. У разі пред’явлення копій документів абітурієнт до пункту тестування допущений не буде.

Порядком проведення ЗНО передбачена можливість отримання власного зошита із тестовими завданнями після завершення тестування.

Отримання тестового зошита після участі у тестуванні надасть абітурієнтам можливість порівняти правильні відповіді на завдання тесту, що буде оголошено наступного дня після тестування відповідно 22 та 23 травня 2012 року, з власними відповідями.

Отримати тестовий зошит із власними записами абітурієнти мають право протягом 30 хвилин після завершення тестування.

 

 

По матеріалам: testportal.gov.ua