Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 травня 2012 р. Всi новини

Відбулась перша сесія ЗНО з математики

 

 

За повідомленням Українського центру оцінювання якості освіти 21 травня 2012 року відбулася І сесія зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

За оперативною інформацією, явка абітурієнтів становила 92 % від загальної кількості зареєстрованих для участі в ній, зареєстровано було понад 200 тисяч абітурієнтів.

На першій сасії тестування з математики було запропоновано розв’язати 32 тестових завдання. При умові правильного виконання усіх завдань учасники зможуть отримати 52 тестових бали.

Визначення результатів зовнішнього оцінювання здійснюватиметься поетапно. Спочатку буде визначений тестовий бал кожного абітурієнта за наслідками виконання тесту, після цього відбудеться конвертація отриманого тестового бала у оцінки за шкалою від 100 до 200 балів.

Відповіді до завдань тесту з математики (І сесія) буде розміщено на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти 22 травня о 16 годині.

Про час (день) оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики буде повідомлено додатково.

Сьогодні - 22 травня буде проведено другу сесію ЗНО з математики. Початок тестування в 11.00, допуск на пункти тестування триватиме від 10.15 до 10.50.

 

 

По матеріалам: testportal.gov.ua