Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 червня 2010 р. Всi новини

2, 3 і 4 червня всі учасники зовнішнього оцінювання виконуватимуть тестові завдання з української мови та літератури.

Участь у зовнішньому незалежному оцінюванні ЗНО з української мови та літератури візьмуть 433 тис. 560 випускників шкіл.

У 2010 pоці, на відміну від попередніх років, зовнішнє оцінювання з української мови та літератури буде проводитися впродовж трьох днів. Тести, які здаватимуть абітурієнти впродовж декількох сесій, проводитимуться за різними тестовими завданнями однакової складності.

Тести з української мови і літератури перевірятимуться впродовж 10-14 днів у зв'язку з тим, що серед тестових завдань тесту є міні-твір.

Нагадаємо, зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури розпочнеться об 11 годині. Учасникам тестування слід зауважити, що допуск абітурієнтів до пунктів тестування припиняється о 10 год. 50 хв., до аудиторії – об 11 год. Абітурієнти, які запізняться на тестування, до аудиторії не допускатимуться.

Для допуску до аудиторії абітурієнту необхідно мати документ, за яким учасник зареєструвався для проходження зовнішнього оцінювання, сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та запрошення перепустку.