Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
24 серпня 2012 р. Всi новини

Роботодавців заради студентів “простимулюють податково”

 

 



Про це заявив Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Максим Луцький.

Посадовець наголосив, що студенти завжди знайдуть підтримку комітету для захисту своїх прав – повідомляє  JeyNews.

“У законопроекті про вищу освіту передбачені податкові стимули для роботодавців, які будуть працевлаштовувати студентів”, – поінформував Максим Луцький. Зокрема, пільгове оподаткування для тих роботодавців, які беруть на практику студентів. Відповідно, вважає нардеп, у тих студентів, які успішно пройшли  практику та набули корисних умінь і навичок, не виникає проблем із працевлаштуванням.

Окрім того, голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти прокоментував ситуацію, що скалася навколо отримання студентами стипендій. Низка публікацій у ЗМІ поширила інформацію щодо невиплати студентам стипендій або ж виплати їх неповним обсягом. Максим Луцький запевнив, що така інформація не підтверджена фактами.

За словами посадовця, особи, яким не доплатили стипендії, повинні були звернутися або до МОНмолодьспорту, або до законодавчого органу, який він очолює. “Як голова Комітету Верховної Ради з питань освіти і науки я не отримував жодного звернення від жодного стиудента”, – заявив Максим Луцький.

   
  

По матеріалам: pedpresa.com