Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
27 серпня 2012 р. Всi новини

Азаров призначив кращим стипендії: студентам - 850 грн,аспірантам - 2379

 

 



З метою заохочення найбільш обдарованих студентів та аспірантів і створення більш сприятливих умов для здобуття молоддю вищої освіти Урядом призначено академічну стипендію Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації на II семестр 2011/2012 навчального року та аспірантам на 2012/2013 навчальний рік.

Відповідну постанову прийнято на засіданні Уряду 22 серпня 2012 року.  

 Пропозиції щодо кандидатів на призначення стипендії попередньо розглядалися вченими радами вищих навчальних закладів. Стипендія призначатиметься студентам-відмінникам третього і наступного курсів та аспірантам, які найбільше відзначилися у навчальній та науковій роботі та беруть активну участь у громадському житті навчального закладу.

 Виплата стипендії буде здійснюватися в межах стипендіального фонду вищих навчальних закладів. Для студентів вона становить 850 грн., для аспірантів – 2379,35 грн. на місяць.

 Розпорядження Кабінету Міністрів "Про призначення стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам" сприятиме реалізації державної політики щодо підтримки обдарованої молоді.

 

  
  

По матеріалам: unn.com.ua