Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 вересня 2012 р. Всi новини

Магістерська програма з міжнародного аграрного менеджменту

 

 

Українське сільське господарство невпинно глобалізується. Саме аграрна компанія стала першою Українською компанією, що розмістила в 2005 р свої акції за кордоном.

Сьогодні на західних фондових біржах торгується понад десяток Українських сільськогосподарських компаній і лише декілька представників інших секторів Української економіки. Україна ввійшла до трійки найбільших експортерів зерна в 2011 році, а експорт сільськогосподарської продукції сягає майже 15% від загального.

Швидка глобалізація Українського аграрного сектору сповільнюється через нестачу високоосвічених да досвідчених людей, що сприятимуть інтеграції своїх компаній у міжнародну економічну спільноту.

Задля вирішення цієї проблеми Київська Школа Економіки спільно з БФ “Фундація спадщини Терещенків” запускає інноваційну освітню програму з Міжнародного Аграрного Менеджменту, яка фокусується на питаннях, що особливо актуальні для Українських аграріїв, як то побудова ефективних ланцюжків збуту та постачання, кооперація та інтеграція, вихід на міжнародні сільськогосподарські та фінансові ринки, продукція з високою доданою вартістю та інновації в сільському господарстві.

Ця унікальна для Українського ринку програма має формат, що дозволяє навчатись, не жертвуючи кар”єрою і націлена на аграрних професіоналів середньої ланки. Програма сприяє розвитку практичних навичок і знань, надаючи збалансовану освіту в ряді бізнес-орієнтованих та аграрних дисциплін, що доповнюються вивченням досвіду успішних Українських та міжнародних компаній, короткі поїздки для ознайомлення з їх досвідом, а також проходження практики, в тому числі і міжнародної. Програма включає до себе інтенсив з англійської мови, знання якої є необхідною умовою міжнародної конкурентоспроможності.

Програма залучає до викладання провідних Українських та міжнародних аграрних практиків та науковців. Зараз провадиться робота із розробки спільного наукового ступеню з консорціумом Європейських та Американських університетів.

 

 

По матеріалам: vnz.org.ua