Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
19 вересня 2012 р. Всi новини

В Академії митної служби цього року на 8,5% збільшили держзамовлення

 

 

Цього року в Академії митної служби України на 8,5% збільшили державне замовлення на підготовку бакалаврів за денною формою навчання.

Про це повідомили у вищому навчальному закладі.

 "У 2012 році Академія отримала державне замовлення на підготовку бакалаврів на денній формі навчання в обсязі 272 місця за різними напрямами підготовки. Разом із тим упродовж вступної кампанії за рішенням Міністерства освіти і науки, молоді та спорту бюджетне замовлення було збільшено на 23 місця. Державне замовлення виконано на 100%", – зазначив в.о. ректора академії Юрій Петруня.

 Нагадаємо, нещодавно Держмитслужба підписала протокол про взаємодію митних органів держав-учасниць СНД під час здійснення постмитного контролю, який передбачає співробітництво митних служб у галузі постаудиту.

 Голова Державної митної служби України Ігор Калєтнік заявив, що співпраця українських митників із колегами з митних служб країн-учасниць СНД є вкрай важливою.

 "Рада керівників митних служб держав-учасниць СНД працює ефективно. Це доводить актуальність її рішень і оперативність їх виконання. Зокрема, іспит ЄВРО-2012 Україна склала на "відмінно", у тому числі й завдяки домовленостям щодо взаємодії митних служб на кордоні та спільному контролю. І тепер ми хочемо, щоб спрощення, які добре зарекомендували себе в пілотному режимі під час футбольного чемпіонату, працювали на постійні основі. І рухаємося у цьому напрямі", – сказав голова Держмитслужби.

 

 

По матеріалам: unn.com.ua