Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 вересня 2012 р. Всi новини

Тігіпко пояснив, чим наші ІТ-спеціалісти кращі за китайських

 

 



Одними з найбільш затребуваних на ринку праці найближчим часом будуть IT-фахівці.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко на зустрічі зі студентами та викладацьким складом Харківського авіаційного інституту, повідомили УНН у прес-службі Глави держави.

 "Точно знаю, що молоді IT-фахівці будуть затребувані. Західні інвестори говорять, що фахівці, наприклад, з Індії, Китаю дуже вузькопрофільні, а наші можуть вирішувати досить широке коло завдань, і тому цінуються вище, тому й попит на їхні послуги високий", - сказав він.

 Тігіпко також наголосив на важливості багаторічного формування в українських вишах міцної бази викладання точних наук, збереження фізико-математичних факультетів.

 За його словами, Європейський союз буде виходити з економічної кризи, розвиваючи високі технології, і Україні не можна відставати від Європи.

 "Якщо ми не будемо розвивати технології, то розрив між нашою країною і багатими, успішними державами буде тільки зростати", - підкреслив він.

 Крім того, Тігіпко зазначив, що держава створює умови для того, щоб ІТ-сфера в Україні розвивалася, а фахівці цього профілю мали гідні робочі місця у себе на батьківщині.

 

 

По матеріалам: unn.com.ua