Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
5 жовтня 2012 р. Всi новини

Влада ініціюватиме перенесення початку навчального року у вузах на жовтень

 

 

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов пропонує перенести початок навчального року для студентів українських вузів на початок жовтня, міністр освіти Дмитро Табачник ініціативу вже підтримав.

Про це глава виконавчої влади АРК Анатолій Могильов заявив під час зустрічі зі студентами Таврійського національного університету ім. Вернадського.

На його думку перенесення строків початку навчального року у вищих навчальних закладах України дозволить не тільки розширити рамки курортного сезону в Криму, але і зробить відпочинок на півострові більш доступним для молоді.

 "У багатьох європейських країнах навчальний рік для вузів починається у жовтні. Вересень підходить для відпочинку в Криму, це час оксамитового сезону, унікальних фестивалів та суттєвого зниження цін на проживання в готелях і санаторіях. Ми дамо додаткові можливості для відпочинку нашої молоді, розширимо рамки курортного сезону", - сказав Могильов.

 Також він повідомив, що міністр освіти і науки Дмитро Табачник позитивно оцінив цю ініціативу. "Міністр освіти України цю пропозицію підтримав, він має намір обговорити це з Президентом України Віктором Януковичем, - сказав Могильов. - Крим має стати цілорічним центром відпочинку та туризму, у нас море, унікальні ліси і ландшафти, пам'ятки історії та культури. Цей потенціал необхідно використовувати".

 

 

По матеріалам: vnz.org.ua