Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
9 жовтня 2012 р. Всi новини

IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»

 

 

16 жовтня 2012 р. об 11.00 у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2 Б, м. Київ, павільйон № 2, вхід Е) відбудеться урочисте відкриття IV Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий Світ».

Згідно Розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.01.2012 № 25-р «Про затвердження переліку виставок і ярмарків, що проводитимуться в Україні у 2012 році, яким надається статус міжнародних та національних», виставці «Інноватика в сучасній освіті» офіційно надано статус національної та включено до переліку національних виставок, що проводяться в Україні в 2012 році.

Виставка представить з 27 регіонів України 625 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові установи, методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують засобами навчання галузь освіти. Навчальні заклади та представництва з Швейцарії, Польщі, Словаччини, Чехії, Італії поділяться досвідом співробітництва з  українськими колегами, познайомлять потенційних абітурієнтів та їх батьків, педагогів, директорів шкіл України з умовами прийому в навчальні заклади, програмами обміну, післядипломною освітою за кордоном.

У виставці візьмуть участь:


99 –  університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, науково-методичних центрів, міжнародних установ;

417 – закладів післядипломної освіти, шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчально-виховних закладів;

74 – навчально-методичних центрів та закладів професійно-технічної освіти;

35 – підприємств, компаній, фірм – виробників та дистриб’юторів засобів навчання, видавництв, засобів масової інформації.

На 128 семінарах, науково-практичних конференціях та «круглих» столах відбудеться обговорення актуальних питань сучасного розвитку освіти, будуть широко представлені інноваційні здобутки закладів освіти, досвід їх упровадження в освітню практику, педагогічні технології, нові методики, навчальні матеріали, телекомунікаційні та комп’ютерні системи для педагогічного процесу.

16 жовтня  2012 р. відбудуться:

- Нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій Золотими та Срібними медалями. На  конкурс з тематичних номінацій виставки подано 334  роботи.

- Відкрита стендова презентація робіт учнів і студентів ІІ етапу Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи». За підсумками експертного оцінювання наукового журі переможці форуму будуть відзначені почесними нагородами.

Вперше на виставці за ініціативою Дніпропетровської, Миколаївської та Вінницької областей відбудеться презентація досягнень з упровадження інновацій в діяльність навчальних закладів, зокрема, «Інновації у розвитку сільської школи», «Регіональний освітній кластер в умовах удосконалення системи управління освітою», «Інновації у діяльності навчальних закладів професійно-технічної освіти регіону».

16 жовтня відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Школи сприяння  здоров'ю в Україні» (за підсумками Всеукраїнського конкурсу – захисту сучасної моделі навчального закладу «Школа сприяння  здоров'ю»). У конференції візьмуть участь: науковці Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Інституту проблем виховання НАПН України, керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів України – переможці конкурсу, регіональні координатори Національної мережі шкіл сприяння здоров’ю, співробітники обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники громадських організацій.

Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» за своїм науковим і фаховим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, уже отримала громадське визнання і є найбільш рейтинговою та широкомасштабною освітянською виставкою.


Запрошуються керівники та працівники навчальних закладів різних рівнів освіти, наукових установ, працівники органів управління освітою, учні та їх батьки на виставку 16-18 жовтня 2012 р.!

Виставка працює:

 

  • 16 жовтня 2012 р. – 10.00 – 18.00
  • 17 жовтня 2012 р. – 10.00 – 18.00
  • 18 жовтня 2012 р. – 10.00 – 16.00



ВХІД ВІЛЬНИЙ

 

 

По матеріалам: vnz.org.ua