Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 жовтня 2012 р. Всi новини

Студенти ЖДУ ім.І.Франка поїдуть до Франції вивчати особливості організації роботи підприємств

 

Протягом минулого тижня Житомирський державний університет імені Івана Франка в рамках реалізації програми українсько-французького обміну приймав представників Державного навчального закладу з професійної підготовки фахівців із м. Шартр (Французька Республика).

Як повідомляє прес-центр університету, візит відбувся в рамках технічного обміну в галузі економіки та управління підприємствами харчової промисловості та був організований за ініціативи віце-президента Французької асоціації «KI-France», випускниці Інституту післядипломної освіти ЖДУ ім. І. Франка Юлії Білоусенко та викладачів ЖДУ імені Івана Франка, повідомляє прес-служба університету.

«Добре, що викладачі та студенти університету мають змогу спілкуватися з закордонними фахівцями-практиками напрямку «Менеджмент». Це дає колосальні можливості перейняти європейський досвід у галузі економіки найкращих підприємств харчової промисловості, як-от м. Шартр у Франції, та внести корективи до робочих планів названого напряму, які відповідають світовим стандартам», - зазначив з цього приводу ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

Метою візиту французької делегації до ЖДУ ім. І. Франка були обмін досвідом підготовки фахівців напряму «Менеджмент» і в галузі економіки та управління підприємствами харчової промисловості.

Під час візиту відбулося обговорення особливостей організації навчального процесу та підготовки фахівців напряму «Менеджмент» в ЖДУ ім. І. Франка  та актуальних проблеми корпоративної соціальної відповідальності у бізнесі.

Відтак,  україно-французька співпраця ЖДУ ім. Івана Франка триває, а студенти-франківці з нетерпінням чекають поїздки до Франції, що запланована на листопад поточного року. Учасники цього проекту ознайомляться із особливостями організації роботи служби управління персоналом на середніх і великих підприємствах у Франції, системою матеріального і морального стимулювання праці, підвищення кваліфікації працівників.

 

 

За матеріалами: vnz.org.ua