Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
11 червня 2010 р. Всi новини

У цілому тестування у 2010 році пройшло успішно і більш організовано, ніж це було у 2009 році.

Про це 10 червня під час прес-конференції сказав директор Центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук, передає кореспондент ІМК.

І.Лікарчук нагадав, що Центр оцінювання якості освіти провів уже тестування з української мови та літератури, з англійської мови та біології. Завтра абітурієнти складатимуть тести з географії, а в подальшому – з математики, історії України, фізики та хімії.

Він зазначив, що вперше цьогоріч тестування з української мови та літератури відбувалося у три сесії для того, аби зменшити кількість персоналу, який залучається для проведення ЗНО, і мінімізувати ризики неадекватних дій персоналу. "Нам це вдалося, оскільки протягом трьох сесій тестувань з мови та літератури ні ми, ні представники громадських організацій не зафіксували грубих дій чи порушень з боку персоналу в пунктах тестування", - наголосив І.Лікарчук.

За його інформацією, для участі в цих трьох сесіях тестування з української мови та літератури зареєструвалися 433 тисячі 500 абітурієнтів, які за віком, місцем проживання та місцем навчання були пропорційно розподілені між трьома сесіями тестувань.

По матеріалам: ІМК