Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
11 листопада 2012 р. Всi новини

Триває реєстрація на пробне ЗНО

 

 



Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб.

Реєстрація на пробне ЗНО 2013 року триватиме з 1 листопада до 30 листопада 2012 року.

 Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість пробного ЗНО з одного предмета складає 89 грн.

 Учасники пробного ЗНО зможуть скласти тести з одного чи двох предметів на вибір. Пробне тестування проводитиметься 23 та 30 березня 2013 року. Учасник зможе взяти участь тільки в одному із запропонованих в той чи інший день тестувань.

 Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється тільки в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника).

 Результати пробного тестування учасники визначають самостійно після виконання всіх завдань. Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, учасники тестування отримають інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами нарахування тестових балів.

 Після визначення тестових балів учасники зможуть визначити результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів. Для цього буде необхідно після 23 березня 2013 року зайти на сайт відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти та у відповідних розділах інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» внести відповіді зі свого паперового бланка А. Ознайомитися з результатами можна буде після 5 квітня 2013 року.

 Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.


  

  

За матеріалами: unn.com.ua