Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
16 листопада 2012 р. Всi новини

9 листопада 2012 р. Український центр оцінювання якості освіти у розділі «Підготовка до ЗНО» розмістив характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року з усіх предметів.  Успішне виконання цих тестів потребує відповідної ретельної підготовки.

Портал Абітурієнт-2013 надає послуги з он-лайн підготовки до ЗНО-2013 за допомогою тестів, що відповідають вимогам УЦОЯО. Під час тестування відбувається не лише перевірка знань але й адаптація майбутніх абітурієнтів до процедури проведення ЗНО, формуються навички виконання  різних форм тестових завдань, знайомство з правилами заповнення бланків відповідей. Он-лайн сервіс від порталу Абітурієнт-2013 також дозволяє психологічно підготуватися до складання тестів. По завершенню тестування разом з оцінкою результату, є можливість отримати рекомендації стосовно розділів програми, що потребують доопрацьовування.

Також діє акційна пропозиція. Якщо школа користується інформаційним простором «Моя Освіта», її учні отримують безкоштовну підготовку до ЗНО на порталі Абітурієнт-2013 . Більш детальну інформацією можна отримати за телефоном (044)246-27-82 (*164) або на порталі Абітурієнт-2013 .