Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
23 листопада 2012 р. Всi новини

300 тис. осіб візьмуть участь у ЗНО-2013

 

 

Реєстрація на проходження зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 4 січня по 5 березня. 

Розпочнеться тестування 3 червня 2013 року. Про це сьогодні на брифінгу після засідання уряду сказав міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, передає кореспондент УНН.

 "Реєстрація для всіх випускників щодо зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 4 січня і буде тривати два з лишнім місяці до кінця дня 5 березня. Всі випускники, які бажають вступати до ВНЗ, повинні до 5 березня зареєструватися, вказавши, які тести вони збираються складати", - зазначив міністр.

 За словами Д.Табачника, тестування розпочнеться 3 червня.

 "Вже затверджений та оприлюднений перелік тестів по дням, вони відкриті. На тестування у цьому році додається новий предмет – світова література", - зазначив він.

 За його словами, за даними українського центру оцінювання якості освіти, очікується в цьому році близько 312 тис. тих, хто зареєструються для того, аби пройти ЗНО.

 Нагадаємо, у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України підписано наказ від 20.11.2012 № 1297, яким затверджено Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році.

 

   

За матеріалами: unn.com.ua