Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 грудня 2012 р. Всi новини

Міжнародна студентська конференція у Переяслав-Хмельницькому

 

 

У конференції взяли участь студенти з різних регіонів України (Харків, Тернопіль, Рівне, Одеса, Київ, Полтава та інших міст); а також гості з Російської Федерації, Республіки Дагестан та Республіки Польща.

З 30 листопада до 2 грудня 2012 року у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди за ініціативи студентської ради університету та за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національний студентський союз», Головного управління освіти і науки, Управління в справах сім’ї та молоді Київської облдержадміністрації, Київської обласної студентської ради та Київської обласної молодіжної громадської ради відбулася Міжнародна студентська конференція на тему «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студента та покращення якості освіти».

На урочистому відкритті конференції виступили з вітальними словами ректор Переяслав-Хмельницького ДПУ ім. Григорія Сковороди Віктор Коцур та президент ВМГО «Національний студентський союз» Микола Бучко. Привітання висловили заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Ілона Куровська та голова Яготинської районної ради Іван Шулла, який, у свою чергу, зачитав звернення учасникам конференції від голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка.

Після урочистостей проведено тренінг на тему «Лідерство в малій групі», під час якої учасники конференції працювали у секціях. Студенти обговорили розвиток студентських ЗМІ та мотивацію до роботи в органах студентського самоврядування; питання виховного потенціалу студентського самоврядування та сучасних механізмів захисту прав студентів.

Результатом роботи конференції став випущений збірник з робочими матеріалами. Також для студентів провели екскурсії по НІЕЗ «Переяслав», музею ім. Григорія Сковороди та музею діорами «Битва за Дніпро та створення Букринського плацдарму 1943р.».

На офіційному закриті Міжнародної студентської конференції були присутні начальник Управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Анатолій  Ігнатович, президент ВМГО «Національний студентський союз» Микола Бучко та Голова Київської обласної студентської ради Олег Водяний. Усім учасникам вручено пам’ятні значки та сертифікати.

 

  

      

За матеріалами: osvita-ua.info