Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 грудня 2012 р. Всi новини

IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2013» – 28 лютого - 2 березня 2013 року

 

 

28 лютого - 2 березня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбудеться IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ» (Лист МОНмолодьспорту України № 1/9-466 від 21.06.12 р.).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Традиційно виставка представить заклади освіти і наукові установи України, освіту за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, агенції, виробників і дистриб’юторів засобів навчання, видавництва.

Для учасників виставки будуть проводитися конкурси:

  • Рейтинговий виставковий конкурс з нагородженням Гран-Прі ;Лідер вищої освіти, Лідер післядипломної освіти», «Лідер професійно-технічної освіти», Престижними нагородами «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової діяльності».
  • Конкурс з тематичних номінацій. Переможці конкурсу нагороджуються Золотими, Срібними та Бронзовими медалями.
  • Конкурс «Кращий виставковий стенд – 2013» з нагородженням Почесною відзнакою.

На науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах презентуватимуться сучасні досягнення освітянської практики, творчі здобутки педагогічних колективів і науковців в інноваційній модернізації галузі освіти, здійснюватиметься обмін досвідом між фахівцями освітньої галузі різних країн, що стане поштовхом до народження нових ідей з питань розвитку міжкультурного освітнього діалогу.

Відвідувачі виставки – українські студенти, випускники шкіл та їх батьки – матимуть можливість отримати індивідуальні консультації щодо підготовчих програм, умов вступу та навчання, перспектив працевлаштування в навчальних закладах України та за кордоном.


ТІЛЬКИ ФАКТИ

Експозиція 2012 року представила 775 провідних навчальних закладів, навчально-методичних центрів, наукових установ, підприємств, асоціацій, видавництв з 27 регіонів України, а також учасників з Росії, Чехії, Естонії, Швейцарії, Словаччини, Польщі, США.

Серед яких:

  • 120 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, національних та науково-методичних центрів, міжнародних установ;
  • 485 закладів післядипломної освіти, шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних освітніх закладів;
  • 27 регіональних органів управління освітою;
  • 106 навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти, асоціацій, училищ;
  • 37 організацій, підприємств, видавництв, засобів масової інформації.

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь в Оргкомітет виставки.

 

 

За матеріалами: vnz.org.ua